Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Maci csoport

-
 
mohacsine_agota

Mohácsi Gézáné

(Ágota néni)
Mohácsi Gézáné, óvodapedagógus és szakvizsgázott tehetségfejlesztő pedagógus vagyok. Két gyermekem van: Marcell és Virág, akik már felnőttként önálló életet élnek. 1985 óta dolgozom az intézményben.  Pályám során itt nyílt lehetőségem folyamatosan képezni magam, amit igyekszem maradéktalanul kamatoztatni a mindennapi munkámban. Tehetséggondozó munkaközösséget vezetek az óvodapedagógusaink részvételével. „Kincskereső” térbeli-vizuális tehetségműhelyemben pedig a kiválasztott, átlagon felüli adottságokkal és kreativitással rendelkező gyermekekkel foglalkozom. Arra törekszem, hogy szeretetteljes, boldog, elfogadó, biztonságos légkörben neveljem a csoportomba járó gyermekeket. Mottóm: soha nem szabad szem elől téveszteni annak, aki hivatásának vallja a gyermekekkel való foglalkozást, hogy:
„…időnként a szürkének látszó kavicsból is előtűnik a drágakő csillogása.”               
(Dr. Czeizel Endre)
 
 
A Maci csoport új pedagógiai asszisztense. Jelenleg Kecskeméten élek a férjemmel. A gyógypedagógiai asszisztens felsőfokú képzést 2014-ben végeztem el Szegeden. Előzetesen az óvodai dajka képzőt végeztem majd 2020-ban a kisgyermekgondozó-nevelő képzettséget és a gyermekpszichológiai konzulens tanúsítványt szereztem meg.
Az egészségügyben dolgoztam a kecskeméti Nyíri úti Kórház Onkoradiológiai Osztályán segéd röntgenasszisztensként, majd beteg gyermekek mellett több évet töltöttem el gyógypedagógiai asszisztensként. Kecskeméten a Margaréta Otthonban több évet önkénteskedtem, ill. gyengénlátó és autista hölgynek segítettem a mindennapjai jobbá tételében.
Nyugodt és kiegyensúlyozott ember vagyok, szeretek gyerekekkel foglalkozni, kézműveskedni. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy a nyárlőrinci Kincskereső Óvodában helyezkedhettem el pedagógiai asszisztenként. Feladatom az óvodapedagógus munkájának segítése. Szeretném minden rám bízott gyermek fejlődését a leghatékonyabban elősegíteni, szeretetteljes, boldog légkört teremteni és hogy a gyermekek biztonságban érezzék magukat.
kata

Szűcs-Ónodi Katalin

szekeres_helga

Szekeres Helga

A Maci csoport dajka nénije vagyok. 
 Nyárlőrincen élek a férjemmel. Tanulmányaimat a Kecskeméti Főiskola Tanítóképző Főiskolai Karán végeztem tanító és óvó szakon. A tanulmányaim befejezése után nagyon szerettem volna a nyárlőrinci óvoda dolgozója lenni, mert a területi gyakorlatom alatt mély benyomást tett rám az intézmény szellemisége. Így 2016 –ban csatlakoztam az óvoda kollektívájához. A továbbképzéseken szerzett tudásomat és tapasztalataimat igyekszem beépíteni a csoportom mindennapjaiba. Szívesen alkalmazom a mozgásfoglalkozásaimon a Vitamintorna módszertanát. A téma heteimet úgy tervezem, hogy az adott témában minél több saját tapasztalatot szerezzenek a gyerekek.
kovacsne_adrienn

Kovácsné Forgó Adrienn

Jelenleg GYES-en