Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Maci csoport

mohacsine_agota

Mohácsi Gézáné

(Ágota néni)
Mohácsi Gézáné, óvodapedagógus és szakvizsgázott tehetségfejlesztő pedagógus vagyok. Két gyermekem van: Marcell és Virág, akik már felnőttként önálló életet élnek. 1985 óta dolgozom az intézményben.  Pályám során itt nyílt lehetőségem folyamatosan képezni magam, amit igyekszem maradéktalanul kamatoztatni a mindennapi munkámban. Tehetséggondozó munkaközösséget vezetek az óvodapedagógusaink részvételével. „Kincskereső” térbeli-vizuális tehetségműhelyemben pedig a kiválasztott, átlagon felüli adottságokkal és kreativitással rendelkező gyermekekkel foglalkozom. Arra törekszem, hogy szeretetteljes, boldog, elfogadó, biztonságos légkörben neveljem a csoportomba járó gyermekeket. Mottóm: soha nem szabad szem elől téveszteni annak, aki hivatásának vallja a gyermekekkel való foglalkozást, hogy:
„…időnként a szürkének látszó kavicsból is előtűnik a drágakő csillogása.”               
(Dr. Czeizel Endre)
 
 
szekeres_helga

Szekeres Helga

A Maci csoport dajka nénije vagyok. 
juli

Végh Júlia

Tiszakécskén élek. Jelenleg a Gál Ferenc Egyetemen folytatom tanulmányaimat óvodapedagógus szakon. Korábbi tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetemen kezdtem környezetmérnök szakirányon. 2019-ben végeztem el a pedagógiai asszisztens és családsegítő munkatárs képzést. A megszerzett tudásomat először a szociális szektorban kamatoztattam. A munkám során sokat tanultam az elfogadásról, együttműködésről, embertársaink iránti önzetlen szeretetről.
Gyermekkorom óta érdeklődök a pedagógus szakma iránt-azon belül is az óvodapedagógus hivatás áll hozzám a legközelebb. A gyermekek szeretete, őszintesége, tiszta lelke teszi ezt a hivatást annyira szerethetővé számomra.