Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Katica csoport

A Katica csoportba 18 kis “Katica” jár jelenleg, középsős-nagycsoportos korosztályban. A csoport nagyon aktív, nyitott, érdeklődő, szeretnek új dolgokkal megismerkedni. Mindennapjaink rendkívül tevékenyen telnek, szeretünk játszani, felfedezni, tanulni, kinnt tartózkodni a levegőn és kihasználni az udvar és a természet nyújtotta számos izgalmas játéklehetőséget. A csoport legfontosabb jellelmzője, a szeretetteljes, egymásra odafigyelő légkör, melyben a gyermekek bátran ki tudnak bontakozni, egymást elfogadni, segíteni.
bujdosone_panka

Bujdosó Brúnóné

(Panka néni)
A Kecskeméti Tanító-Óvóképző Főiskolán, tanító-óvodapedagógus szakon, ének-zene szakirányon végeztem tanulmányaimat. 2011-től dolgozom óvodapedagógusként, egy gyermek édesanyja vagyok. A gyermekekkel való törődést nem munkámnak, hanem hivatásomnak tekintem. A nyugodt, biztonságot adó, szeretetteljes légkör megteremtése mellett, célom, hogy a gyermekek megtapasztalás útján tanuljanak, önállósodjanak és egyéni adottságaiknak, képességeiknek megfelelően fejlődjenek a mindennapokban nyújtott tevékenységeink által. Fontosnak tartom továbbá, hogy a gyermekek sokoldalúan és komplexen fejlődhessenek, kimagasló képességeik kibontakozhassanak, és mivel én magam is gyermekkorom óta szoros kapcsolatban állok a zenével, célom a gyermekek zenei kultúrájának megalapozása és kialakítása, elősegítve a gyermekekben rejlő zenei tehetség előhívását, kibontakoztatását, megélését. Fontosnak tartom, hogy a gyermekek szeretetteljes, vidám, sokoldalú, érdeklődő és kiegyensúlyozott felnőttekké váljanak és törekszem a gyermekek személyiségének minél szorosabb megismerésére. Örömmel tölt el, hogy a Kincskereső Óvodában legetőségem nyílik tudásom bővítésére és én magam is törekszem a megújulásra, fejlődésre.
nemeth_zita

Németh Zita

A Katica csoport dajka nénije vagyok. 2005 augusztusa óta dolgozok itt. Lányom Dorina a Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi karára jár, fiam Roland 3. osztályos. Szabadidőmben sokat sétálok, futok, kertészkedek, ami pozitívan hat rám.