Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Cica bölcsődei csoport

Az óvoda új pedagógiai asszisztense vagyok. Kisgyermekkoromban Nyárlőrincen éltem de elköltöztünk Tiszakécskére. 15 éve költöztem vissza, mert férjhez mentem és a férjem itt lakott már akkor is, és a családom nagy része is itt élt.
Három gyermekem született egy 15 éves nagy fiam és a 3,5 éves ikerlányaim.
Kereskedelmi végzettségem van és 2013-ig a kereskedelemben dolgoztam, ebből több évig vezetői pozicíóban.
2017-ben megszülettek az ikerlányaim és át kellett gondolnom, hogy hogyan tovább mert abba a munkakörbe nem tudtam volna folytatni a pályafutásomat. Ekkor gondolkodtam el rajta, hogy be kellene ülnöm újra az iskola padba. Mindig is érdekelt a gyógypedagógia a sérült gyerekek  segítése.
2019-ben elkezdtem a Poliforma Kft keretein belül a gyógypedagógiai  asszisztens és pedagógiai asszisztens és családsegítő tanfolyamot.
Feladatom a pedagógusok munkájának segítése, a gyerekek felügyelete, a gyógypedagógusok munkájának segítése a külön és a csoport foglalkozásokon.
Az is fontos volt, hogy helyben próbáljak elhelyezkedni közel a családomhoz és szerencsére lehetőséget kaptam itt a helyi óvodában. Szeretek itt dolgozni, szeretem a gyerekeket.
Lelkesen várok minden egyes napot amit az óvodában a gyerekekkel tölthetek.
szilvi

Kiss Tamásné

Szilvi néni
Balla-Laczkó Krisztina

Balla-Laczkó Krisztina

-
Tiszaalpárról költöztem ide 7 éve. Van két kislányom (2015, 2016). A Lord presszóban dolgoztam. A gyes idő alatt gondoltam arra, hogy ha már ilyen sokat otthon vagyok, akkor érdemes lenne tartalmasan eltölteni ezt az időt. Így beiratkoztam egy iskolàba, ahol sikeres vizsgát tettem, mint dajka. Sosem dolgoztam még ilyen helyen, csak felnőttekkel. Mikor a Nyálőrinci óvoda meghirdette az állást, mint dajka, örömmel jelentkeztem bízva a legjobbakba és tessék, én lehettem az.
zsanett

Szabó Zsanett