Nyuszi csoport

A Nyuszi csoport életkor szerint homogén szervezésű középső csoport. Jelenleg tizenhat gyermek jár a csoportba, amelyből 10 fiú és 6 lány. Igyekszünk kihasználni azt az egyedüli lehetőséget, hogy a női és férfi jelenlét egyaránt meg van, így kvázi, mint egy nagy család működünk. A csoportban számos tevékenység mellett Boldogságórák is megvalósulnak, amelyek lehetővé teszik az értelmi intelligencia mellett az érzelmi intelligencia fejlesztését is.
 
takacsne_eva

Takácsné Zarnócz Éva

Tiszaugon élek férjemmel és két lányommal. 1996 óta vagyok pedagógus; 12 évig a tiszaugi általános iskolában tanítottam, melynek megszűnése után 11 évig a helyi tagóvodát vezettem. A 2007-ben létrejött intézményi társulás tagjaként kerültem kapcsolatba a nyárlőrinci kollégákkal. Így ismertem meg az itt folyó munkát, az itt dolgozókat, akikkel már akkor is nagyon jó szakmai kapcsolatot ápoltam.
2019 júniusa óta dolgozom a nyárlőrinci óvodában, és boldog vagyok, hogy egy ilyen jó közösséghez tartozhatok. A munkát nagy örömmel kezdtem el az azonos életkor szerint szervezett Nyuszi csoportban, akik ekkor kiscsoportosak voltak. Vadászi József kollégámmal azonos értékeket képviselve neveljük, fejlesztjük, óvjuk és szeretjük a gyermekeket, akikkel minden nap csodálatos a számomra.
2016-ban végeztem a Kecskeméti Tanítóképző Főiskola óvodapedagógus szakán, vizuális nevelés műveltségterülettel. Előzetesen családpedagógiai mentor végzettséget szereztem Szegeden, 2013-ban.
A 2018/2019-es nevelési évtől tartozom a nyárlőrinci óvoda csapatához és azóta is a Nyuszi csoport oszlopos tagja vagyok. 2020-tól az intézményben Boldogságórák-, illetve a „Kisfürkészek” természetismereti tehetségműhely vezetéseiel foglalkozom. A Digitális Jólét Program az OkosÓvoda Program pályázat és intézményünk honlapjának szerkesztésével is foglalkozom.
 
vadaszijozsef

Vadászi József

Almásiné Tóth Judit

Almásiné Tóth Judit

Tősgyökeres nyárlőrinci vagyok, három felnőtt lány boldog édesanyja és négy fiú unokoka nagymamája. 1978 óta kisesebb megszakítások mellett segítettem az óvoda életét. 2012 óta pedig dajkaként tevékenykedem. Jelenleg a Nyuszi csoportos gyermekekről gondoskodom.